Bilvården i Vadstena - Vi putsar Ni glänser

Bilvården i Vadstena erbjuder en mängd olika produkter och tjänster, bilreperationer, bilrekond, stenskottslagning, försäljning av däckoch mycket mer. Här nedan kan ni läsa om vilka olika tjänster och produkter vi erbjuder, tryck på länkarna här bredvid för att komma direkt till respektive rubrik eller scrolla neråt på sidan för att hamna rätt.

OBS! Vid utebliven bokning debiteras 20% av bokat värde. Gäller alla behandlingar.

Rekond och tvätt hos Bilvården i Vadstena

- för ett riktigt skinande resultat

PAKETLÖSNINGAR

Liten rekond

Väljer du det här paketet så tvättar vi din bil utvändigt för hand. Sedan utför vi en invändig städning där det ingår att vi dammsuger kupén, bagageutrymmet samt fukttorkar all instrumentpanel.
Tidsåtgång: ca 2 timmar.

Mellan rekond

Väljer du det här paketet så tvättar vi din bil utvändigt för hand. Efter det så polerar vi den maskinellt och. Vi utför också en invändig städning där vi dammsuger kupén, bagageutrymmet samt fukttorkar all instrumentpanel. I det här paketet ingår också en motortvätt.
Tidsåtgång: ca 4 timmar.

Silver Seal

Silver Seal ger ett högklassigt glansskydd. Lacken maskinbearbetas i tre steg och repor samt defekter jämnas till och försvinner nästan helt. Bilen stannar över natten. Ingår i ett återbehandlingsprogram.
Tidsåtgång: ca 8 timmar

OBS! Vid utebliven bokning debiteras 20% av bokat värde. Gäller alla behandlingar.

TVÄTT

Handtvätt

Vi använder högtryckstvätt med avfettning på skärmar. Handschamponerar och rengör karmar, skärmar, gummimattor och rutor. Handtorkar efteråt.
Tidsåtgång: 45 minuter 

Motortvätt

Avfettning av motor, motorrum och motorhuv samt schamponering av motorrum. Avspolning med högtryckstvätt.
Tidsåtgång: ca 1/2 timme

INVÄNDIGT

Invändig städning

Dammsugning av kupé och bagageutrymme samt torkning av instrumentpanel med fuktig trasa. Fönsterputsning ingår.
Tidsåtgång: ca 1 timme

Klädseltvätt

Vi tvättar din textilklädsel och mattor i kupé och bagageutrymme.
Tidsåtgång: ca 1 1/2 timme

Impregnering

Vi tvättar och impregnerar din textilklädsel och mattor i kupé och bagageutrymme.
Tidsåtgång: 3 timmar

OBS! Vid utebliven bokning debiteras 20% av bokat värde. Gäller alla behandlingar.

LACKBEHANDLINGAR

Cleaner och vax

Vi tvättar din bil, rengör från oxidation och föroreningar. Vi lägger på ett vax och maskinpolerar tills maximal blankhet uppstår.
Tidsåtgång: ca 3 timmar

Rubbing

Denna behandling utför vi på bilar med mycket sliten och matt lack. Rubbing är en grov polering av lacken för att avlägsna oxider, repor, andra föroreningar och defekter i lacken. Behandlingen avslutas med ett vax och maskinpolering.
Tidsåtgång: Beror på hur sliten lacken är

OBS! Vid utebliven bokning debiteras 20% av bokat värde. Gäller alla behandlingar.

Bilreparationer , glasreparationer och däck

Bilvården i Vadstena ordnar det mesta

VÅRA ANDRA TJÄNSTER

Däck

Byte och balansering av sommar- och vinterdäck samt förvaring.

Tvättning av mattor, stolar med mera

Uthyrning av klädseltvätt till exempel för heltäckningsmatta.

Reparationer

Diverse underhåll av bilar med mera. Byte och försäljning av avgasrör (rostfria).

Glasreparationer

Special-T, reparationer av stenskott och sprickor.

OBS! Vid utebliven bokning debiteras 20% av bokat värde. Gäller alla behandlingar.

Vi skyddar din bil med NOXUDOL,

miljövänlig rostskyddsbehnadling

Lönsamt rostskydd för bilen! En Noxudolbehandling är lönsam ur flera viktiga aspekter. Den bevarar bilens kollisionssäkerhet,förlänger dess livslängd, höjer bilens värde och ökar återvinningsvärdet! I ett resurssnålt och uthålligt samhälle blir detta allt viktigare aspekter. 

Noxudol 300 och 700 är helt fria från lösningsmedel och påverkar därför inte atmosfären negativt. Att det inte innehåller några lösningsmedel gör också att bilen inte heller luktar nämnvärt efter en rostskyddsbehandling. Du kan läsa mer om NOXUDOL i pdf:en här nedan eller på deras hemsida: www.noxudolcenter.com

Brilliant Care Lackkonservering

Brilliant Ceramic Protection är en av världens mest pålitliga lackkonserveringar. Brilliant Ceramic Protections framgång har produkten fått genom sin fantastiska hållbarhet och extrema reptålighet Skyddet är otroligt effektivt eftersom Brilliant Ceramic Protection skyddar mot fågelspill, trädsav och har ett 100%-igt skydd mot UV strålning vilket Brilliant Ceramic Protection är ensam om idag. 

Brilliant Cares garanti är så pålitlig att världens biltillverkare arbetar med den i hela Europa och även i andra värdsdelar. Vi har ännu inte fått detta genomslag i Sverige under 2000-talet, vilket vi önskat. Svenska folket har inte haft den tron på hållbarheten, utan har tron att alla lackbehandlingar behöver uppgraderas som ger ökade kostnader för ägande av ny och begagnad bil, se garanti.

Läs mer om Brilliant Care

Bilvården har bara förstklassiga produkter

Bilvårdsprodukter

Bilvården i Vadstena både använder sig av och är återförsäljare av SMARTAB´s bilvårdsprodukter som kännetecknas av hög kvalitet och fantastiska resultat. SMARTAB har arbetat länge med högteknologisk kem och är en av de marknadsledande aktörerna på marknaden.

Däck & Fälgar

Bilvården i Vadstena hjälper dig att ordna med nya däck och nya fälgar. Vi kan genom våra samarbetspartners NDI (Nordisk Däck Import AB) och Alushow erbjuda ett mycket stort utbud och något som kan passa för alla.

Läs mer om Nordisk Däck Import AB på www.ndi.se